Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Se deschid primele două centre de vaccinare împotriva COVID-19 pentru copii, au anunțat, marţi, reprezentanții Primăriei Municipiului IaşiPurtătorul de cuvânt al instituţiei, Sebastian Buraga, a declarat că aceste centre de vaccinare sunt amenajate în Cinematograful Victoria, respectiv în Corpul A al Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi” aferent terenului de sport din aleea Prof. Vasile Petrescu.Amenajarea celor două centre de vaccinare a fost finanţată de municipalitate.„Începând de săptămâna aceasta, la cele două centre vor putea fi vaccinaţi copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, cu sau fără programare. Programul centrului de vaccinare de la Cinematograful Victoria va fi zilnic, între orele 8,00 şi 20,00, iar cel al centrului din zona Tudor Vladimirescu zilnic, între orele 14,00 şi 18,00.

Programările se fac pe platforma oficială accesând https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/. Prima tranşă de vaccinuri pediatrice a sosit în România astăzi, 25 ianuarie 2022, urmând ca a doua zi acestea să fie distribuite în toate centrele. La Centrul Regional de Depozitare Iaşi vor fi distribuite, în primă fază, 12.000 doze”, a mai precizat reprezentantul Primăriei Iaşi. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *