Top Tag

Ultimele stiri

Chirurg clujean, cu 9.600 de euro salariu pe lună de la stat și privat. Profesorul Ștefan Florian reclama că tinerii nu au loc în sistem Polițiștii din Cluj protestează din motive financiare: Ieșim de pe grupurile de Whatsapp și Telegram!

Apreciem japonezii pentru felul lor de a se bucura de viață după ce se pensionează și am găsit câteva secrete pe care le folosesc pentru a-și menține corpul tânăr.

1. Cu cât porția de mâncare este mai mică, cu atât mai bine.

Japonezii cred că porțiile mai mici ne fac să mâncăm mai lent. Asta este ceea ce trebuie să înțelegi mai bine dacă ești deja sătul sau nu. Prioritizează multe farfurii mici în loc de una mare. Acest lucru poate ajuta să nu mănânci în exces și, ca urmare, să-ți menții o greutate sănătoasă.

2. Mănâncă până când ești sătul în proporție de 80%.

Nu este recomandat să mănânci prea repede, deoarece durează aproximativ 20 de minute din momentul în care începi să mănânci pentru ca creierul tău să trimită semnale de sațietate. Japonezii cunosc acest fapt și folosesc o singură regulă simplă – mănâncă doar până când sunt sătui în proporție de 80 % sau doar 8 din 10 părți din masă. Nu este nevoie să arunci restul alimentelor, doar pune-le deoparte în frigider.

Citește continuarea pe tabu.ro.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *