Top Tag

Ultimele stiri

Rafila, după un an la Ministerul Sănătății: ”Mi-aş fi dorit un acces mai bun la medicamente al pacienţilor”. Ce spune despre modul de achiziţie a vaccinurilor pentru copii 5 beneficii surprinzătoare ale sucului de portocale: consumă-l zilnic și vei deborda de sănătate!

“Intrarea în UE este benefică pentru toţi românii, dar, în acelaşi timp, necesară, chiar dacă unii dintre noi au alte opinii. Poate prea des în ultimii ani unii politicieni au folosit sau au promovat negativ aderarea României la UE. Totuşi, este o realitate de necontestat că aderarea la UE a adus bunăstare, libertate, securitate României (…) Cele mai mari câştiguri pentru România şi români sunt cele trei mari libertăţi care nu au existat înainte de aderare: libera circulaţie a persoanelor, a mărfurilor şi a capitalurilor”, a subliniat preşedintele Senatului, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la UE, potrivit Agerpres.

El a evidenţiat consensul partidelor politice pentru integrarea ţării în Uniunea Europeană și a afirmat că acest act politic a adus România alături de marile naţiuni cu tradiţie din Europa, ca partener egal.”Ne-a permis, practic, să ne întoarcem într-un loc în care România a aparţinut dintotdeauna. Europa înseamnă că ne apărăm împreună, creştem împreună şi ne facem planuri de viitor împreună. “, a adăugat el.Conform preşedintelui Senatului, viitorul României este strâns legat de viitorul construcţiei europene.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *