Top Tag

Ultimele stiri

Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie Ziua decisivă pentru România. Consiliul JAI supune la vot intrarea în spațiul Schengen

Bărbatul a descris momentele de groază prin care a trecut, mai ales că el credea ca nu va mai scăpa viu din încăierare. Mai mult, el acuză faptul că degeaba a sunat la 112, pentru că i s-a spus că nu sunt echipaje disponibile.

„Eram în zona Metalurgiei, moment în care am acceptat pe aplicație o cursă, pe strada Aurel Vlaicu. Am ajuns la punctul de preluare, unde mă așteptau 3 băieți. Unul dintre ei, a început să tragă insistent de portiera din dreapta față, moment în care eu i-am explicat că pe locul din față nu se poate sta, pentru că așa sunt regulile impuse de pandemie.

Scaunul din față este dat până în bord, să fie loc în spate, destul. La un moment dat, au urcat toți în spate, dar au devenit extrem de agresivi și au început să mă înjure. Când am văzut că situația se înrăutățește, am scos cheile din contact și am spus că refuz cursa. Au devenit și mai agresivi, eu am coborât din mașină și ei au început să mă alerge, să mă bată.

M-a ajuns unul din ei și m-a lovit cu pumnul în zona feței. Am reușit să fug înapoi la mașină și m-am ferit cât am putut până au plecat. Au comandat o altă mașină și au plecat”, a declarat șoferul, pentru publicația bzi.ro.

El a sunat și la 112, pentru a cere sprijinul polițiștilor și al medicilor, primul apel fiind dat la ora la ora 03:30, moment în care a explicat ce s-a întâmplat și că are urgentă nevoie de ajutor.

Apelul a durat 1 minut și 32 de secunde, iar două minute mai târziu a sunat din nou, din disperare și de teamă că situația poate degenera, dar…. tot degeaba.

„Am crezut că nu mai scap de acolo pentru că am sunat în disperare la 112, iar ei nu făceau nimic, îmi spuneau că nu au echipaje. Eu simțeam că sunt în mare pericol și am sunat de trei ori până să vină cineva. Dacă aș putea să fac rost de înregistrarea de la 112 să vă arăt cum îmi vorbeau și cât de nepăsători erau.

Prima dată am sunat la 03:30, iar al treilea apel a fost la 03:39. M-am rugat de ei să mă ajute, timp de 10 minute m-am tot rugat, îi imploram să trimită pe cineva să mă ajute. A ajuns un echipaj de poliție după 20-30 de minute, după ce agresorii s-au urcat într-o altă mașină și au plecat. Au venit doar polițiști, chiar dacă eu am solicitat și medic, spunându-le că îmi este rău. Am fost la Secția 4 și am depus plângere penală”, a povestit bărbatul.

Întreg conflictul în care șoferul a fost bătut de trei indivizi a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Polițiștii ieșeni au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Șoferul a precizat că își dorește să se facă dreptate și niciun alt coleg de-al său să nu treacă prin ce a trecut el. În acest sens, el a cerut și sprijinul companiei la care lucrează.

„În noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic, pe raza municipiului Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *