Top Tag

Ultimele stiri

O nouă chirie ”debara” made în Cluj-Napoca: La închisoare ai mai mult loc – FOTO Sinucidere ȘOCANTĂ la Cluj. L-a înjunghiat pe partenerul fostei soții, iar apoi s-a sinucis

Autoritățile au anunțat peste 139.600 de decese, în creștere faţă de 2020, când COVID-19 a început să facă ravagii şi să perturbe viaţa zilnică în întreaga lume.

Grupa de vârstă între 55 şi 74 de ani este cea mai semnificativă în cifrele deceselor, a anunţat Biroul de Statistică ceh.

Lunile cu cea mai ridicată rată a mortalităţii comparativ cu cei cinci ani înaintea pandemiei au fost ianuarie, februarie, martie, noiembrie şi decembrie.

În general, au murit mai mulţi bărbaţi decât femei, arată datele.

La apogeul celui de-al treilea val, în martie 2021, Republica Cehă a impus un lockdown dur ce a inclus restricţii de circulaţie. Unii experţi au criticat măsura ca fiind impusă prea târziu.

În ceea ce priveşte vaccinarea împotriva COVID-19, ţara este încă în urma statelor din vestul UE. În prezent, 63,2% din populaţie este complet vaccinată și aproximativ o treime din populaţie a primit şi doza booster.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *