Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

„Nu are cu ce să ne ajute el pe noi. De iertat, nu știu dacă pot să spun că l-am iertat. O să-l ierte Dumnezeu. Nu sunt fioros… pe el. Toate la rândul lor. Ar trebui să nu mai poarte haina de polițist. Nu o merită. Să meargă pe șantier, că pe șantier sunt o groază de oameni care au nevoie de el”, a  declarat tatăl Raisei, vineri seară, la un post TV, după scrisoarea trimisă de polițistul care i-a ucis fetița, potrivit ziare.com.

Scrisoarea polițistului ucigaș către familia Raisei, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni

În același timp, tatăl Raisei a anunțat că a mai fost găsit un martor la accidentul mortal. Este vorba de un șofer care se afla în zonă și care avea o cameră de bord pe mașină. Acesta a spus că martorul nu a fost inclus în ancheta începută după tragedie, pentru că nu a fost descoperit de anchetatori. 

„A fost prima mașină, imediat după el (polițist – n.red.), pe care polițistul a pus-o să blocheze drumul. (…) Încă nu am intrat în posesia imaginilor. Trebuie descărcate de pe acea cameră. Ne-a promis că ni le dă.

Nu am avut tăria și puterea să mă ocup, cumnatul a descoperit o .Auroritatile nu au gasit-o, probabil nici nu o vor gasi, au alte preocupări”, a mai declarat tatăl Raisei.

Iulian Barbu a relatat că el și soția sa nu au mai fost chemați la alte audieri în anchetă.

„Nouă nici măcar nu ne-au spus că Raisa a pierdut lupta… Doar cineva de la SMURD mi a spus că sunt șanse minime. Ei nici nu au avut bunul simț să ne spună că a murit”, a mai declarat tatăl Raisei.

Raisa, de 11 ani , a murit joi, 13 ianuarie, într-un accident cutremurător, după ce un polițist a lovit-o mortal pe trecerea de pietoni. Prietena ei, Marina, tot de 11 ani, care se afla cu ea pe trecerea de pietoni, este grav rănită și se află în spital.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *