Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

“Am analizat răspunsul în scris al Statelor Unite, primit pe 26 ianuarie. Este clar, așa cum i-am spus și domnului premier, că îngrijorările Rusiei au fost practic ignorate”, a afirmat președintele rus, Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a mai declarat că Statele Unite și aliații săi încearcă să atragă Rusia într-un conflict armat, iar Ucraina reprezintă doar o scuză.

“Scopul principal al Statelor Unite este să controleze Rusia, iar Ucraina este doar o unealtă. Acest lucru poate fi făcut în mai multe moduri, inclusiv să ne atragă într-un fel de conflict armat”, a arătat Putin.

Statele Unite au respins cererile Rusiei referitoare la aderarea Ucrainei la NATO, însă au sugerat că sunt dispuse să poarte discuții pe alte subiecte, cum ar fi desfășurarea de rachete sau limitele reciproce în cadrul exercițiilor militare. Rusia nu a dat încă un răspuns oficial. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *