Top Tag

Ultimele stiri

Laurențiu Duță a spus că cea mai bune voce din România este de origine din Cluj VIDEO – Captura uriașă a unui colonel ucrainean: Cel mai mare și modern tanc rusesc. „Mamă, cum porneşte!”

“Este în curs de desfăşurare o anchetă cu privire la cauzele” accidentului, a declarat Rensso Elwis Mercado, director de transport în Cochabamba, potrivit agerpres.ro.

Autorităţile nu au precizat câţi pasageri se aflau la bordul vehiculului care a căzut 400 de metri în gol. Autocarul făcea legătura între oraşul Kami şi capitala regională, situată la aproximativ 160 de kilometri spre est.

“Şoferul se numără printre răniţi. El ne va putea ajuta să lămurim multe îndoieli. Fără întârziere, derulăm o anchetă”, a precizat Rensso Elwis Mercado la un canal local de televiziune.

Potrivit celor mai recente date disponibile de la Institutul naţional de statistică, în anul 2020, 1.096 de persoane au murit şi 10.313 au fost rănite în accidente rutiere în Bolivia. În acel an, au fost înregistrate 13.741 de accidente de circulaţie, mai scrie AFP.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *