Top Tag

Ultimele stiri

Se vinde cabana Babele! Prețul este exorbitant – FOTO Ediția aniversară a Zilelor Clujului! Cel mai așteptat eveniment al toamnei va avea loc săptămâna aceasta

Tribunalul a dispus reluarea imediată a activitații șoferilor. Decizia instanței îi obligă pe angajați să revină la muncă. Este o decizie executorie, nu definitivă.

Serviciul de Transport București (STB), compania subordonată Primăriei București, a cerut joi dimineață judecătorilor să suspende greva sindicaliștilor, pe care o consideră ilegală pentru că nu au fost respectați pașii legali. Magistrații au analizat speța în regim de urgență.

Un alt proces a fost deschis de STB încă de la primele ore ale dimineții, atunci când conducerea instituției a cerut ca greva să fie declarată ilegală. Termenul în acest proces a fost stabilit pentru 21 ianuarie, ora 12:00.

Reaintim că joi a fost demarată grevă spontană în tot ceea ce înseamnă transport public în Capitală.

Directorul Societății de Transport București, Adrian Criț, aduce acuzații grave la adresa unora dintre angajații companiei, pe care îi acuză că fură combustibil și piese de schimb și susține că angajații sunt manipulați.

Vasile Petrariu, liderul Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti (STB) a cerut demiterea lui Adrian Criț pentru a ieși din grevă. Vasile Petrariu, consilier PSD, i-a acuzat pe cei de la PNL şi USR că doresc să divizeze societatea și că angajații vor renegocierea unui nou contract colectiv de muncă prin care să se asigure o creştere salarială de minimum 10%, care să compenseze rata inflaţiei şi preţurile majorate.

GREVA de la STB | Lider de sindicat: „Revenim în trafic după ce pleacă directorul” – Negocierile sunt BLOCATE, nu se reia transportul publicUltimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *