Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Două dintre cele trei facturi sunt cu valori pe minus, iar cea de-a treia este cu valori pe plus. Pe aceea trebuie să o ia în calcul cei peste 1 milion de clienți ai unuia dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din țara noastră, care deja au început să primească facturi în această lună, după ce compania a decis să aplice stornarea lor. Tocmai de aceea, două dintre ele sunt cu reduceri aplicate, asta în contextul în care s-a făcut recalcularea pentru lunile trecute, când nu existau norme de aplicare pentru schema de sprijin din partea statului ce prevedea plafonarea prețului la energie electrică și gaze și comepnsarea facturilor, iar unii dintre furnizori au decis atunci să emită facturi cu valoarea normală a contractului. 

Acum, cei care au plătit în plus la factguri își primesc banii înapoi, însă nu în mână, ci prin reducerea facturilor pe care le vor primi în perioada următoare. 

Mai mulți furnizori care nu au aplicat corect normele pe schema de sprijin din partea statului au fost amendați. Vorbim despre amenzi în valoare totală de peste 2,6 milioane de lei numai după ultimele controale făcute de ANRE.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *