Top Tag

Ultimele stiri

Cum explică psihologii gestul tulburător al mamei din Constanța care a încercat să-și arunce copila în fața mașinilor Primar de 20 de ani, Emil Boc explică de ce s-a construit haotic: ”Până s-au reglat regulile a făcut fiecare tot ce a vrut”

Postarea a fost încurajată și de un dezvoltator imobiliar  – Kehaiyan Garbis-Vicentiu, care ar fi nemulțumit că în comisiile de urbanism, Flavia Boghiu îi verifică proiectele imobiliare.

„Vicepreședintele PNL consideră că mi-ar sta bine bătută. Ceea ce s-a întâmplat este doar unul dintre incidente. De un an și jumătate am fost urmărită, amenințată.

Am depus plângeri penrtru fiecare dintre incidentele care mi s-au întâmplat. Adresa mea a fost făcută publică. Mă pot aștepta oricând ca oricine este deranjat de deciziile pe care le iau în Primăria Brașov. M-am simțit în nesiguranță. Nu mi se pare normal să trăim într-o societate în care femeile să fie supuse unor astfel de tratamente. Voi depune plângere. Dacă poliția va considera că sunt în pericol va trebui să ia măsuri.

Cu siguranță am încurcat niște afaceri. Ne dorim să facem lucrurile așa cum trebuie, să respectăm legea. Comisia de urbanism a fost depolitizată, facem totul legal și, uneori, prin aceste presiuni și intimidări, unii cred mă vor face să cedez”, a spus Flavia Boghiu, la Realitatea PLUS.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *