Top Tag

Ultimele stiri

Dolarul a scăzut astăzi sub pragul de 5 lei pe unitate Adolescent de 12 ani, urmărit de poliție! A furat mașina părinților și a ieșit la o plimbare

Primarul din municipiul Motru, județul Gorj, Cosmin Morega, a anunțat că va închide centrul de vaccinare anti-COVID din oraș. Cauza o reprezintă facturile uriașe pe care trebuie să le achite primăria în ultimele două luni față de numărul mic de persoane care se vaccinează zilnic. Edilul spune că acum trebuie să achite de 5 ori mai mult pe utilități, la energie și gaze. Suma totală se ridică la aproximativ 50.000 de lei, iar în centru se vaccinează cel mult 10 persoane pe zi, susține Morega.

„Iau în calcul închiderea centrului de vaccinare, având în vedere că mi-a venit o factură la gaze de 35 de mii de lei, în condițiile în care nu depășeam 5.000 – 7.000 de lei pe lună. Acum, avem pe noiembrie și decembrie 35 de mii de lei la gaze.

Mă aștept și la energia electrică să vină una dublă sau triplă față de cea obișnuită și, atunci, îmi pun întrebarea dacă mai are rost ca acest centru de vaccinare, pe lângă cheltuielile cu personalul și alte materiale necesare, să mai funcționeze. Cheltuiala cu energia, apa și gazul se ridică la 50 de mii de lei, în condițiile în care se vaccinează 8-10 persoane pe zi cu prima doză”, a declarat primarul de la Motru pentru gorjonline.ro.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *