Top Tag

Ultimele stiri

Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie Ziua decisivă pentru România. Consiliul JAI supune la vot intrarea în spațiul Schengen

În timp ce se afla în piazzale Matteotti din localitate, românul a văzut cum un tânăr italian i-a furat unei femei bicileta pe care o lăsase sprijinită de un zid. Acesta a pornit imediat pe urmele hoțului, reușind să-l ajungă din urmă și să-l blocheze.

În ajutorul său a intervenit și un agent de la Poliția Municipală, care a fost alertat de bărbat în timp ce urmărea infractorul, potrivit stiridiaspora.ro.

Tânărul a reușit însă să scape în timp ce agentul de poliție solicita intervenția carabinierilor. Românul a pornit din nou pe urmele lui, împreună cu polițistul, și au reușit să-l mai blocheze o dată.

Infractorul este un italian de 24 de ani, originar din Pesaro. După ce a fost reținut de carabinieri, aceștia au transmis că mai are antecedente penale pentru furt și violență domestică.

În instanță, tânărul și-a recunoscut fapta, primind o pedeapsă de nouă luni de închisoare și o amendă de 300 de euro.

Bicicleta furată a fost returnată femeii.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *