Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Inteligența artificială folosește nivelurile plasmatice pentru a calcula cu săptămâni înainte, riscul de mortalitate cu o precizie de aproape 100%.

Testul se poate dovedi util și în măsurarea eficacității tratamentelor Covid-19 dezvoltate în viitor, arătând impactul acestora asupra pacienților individuali.

Cercetătorii au analizat nivelurile a 321 de proteine din probe de sânge prelevate în 349 de momente diferite de la 50 de persoane tratate în Germania și Austria.

A fost folosită o metodă de învățare automată pentru a găsi legături între proteinele măsurate și supraviețuirea pacientului.

Prof. Florian Kurth, de la Spitalul Universitar Charite, Berlin, a declarat: „COVID-19 este excepțional de divers, bolanvii pot fi asimptomatici, sau pot avea simptome foarte grave, și se poate ajunge și la deces. Este dificil de estimat riscul individual.”

Timpul mediu de la admitere în studiu și până la deces a fost de 28 de zile, potrivit The Sun.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *