Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Medicul de 45 de ani se pregătea, miercuri seară, să intre în serviciul de gardă din cadrul UPU-SMURD, când i s-a făcut rău.

Acesta a fost consultat chiar de proprii colegi, fiind diagnosticat cu un sindrom coronarian acut, drept pentru care s-a decis trimiterea sa de urgenţă la Iaşi, la Institutul de Boli Cardiovasculare (IBCV).

„Colega noastră era în timpul serviciului de gardă în UPU. După miezul nopții a acuzat o stare de rău și a fost supusă unor investigații de specialitate, care au evidențiat o serie de afecțiuni la nivelul cordului. S-a solicitat transferul la IBCV, fiind direcţionată cu o ambulanță cu medic”, a declarat medicul primar în medicina de urgenţă Ramona Elena Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoșani, citată de Monitorul de Botoșani.

Cazul a ajuns în atenţia reprezentanţilor DSP Botoşani, fiind al doilea medic din Urgenţe care are probleme cardiace, asta după ce un medic de la Dorohoi a murit după ce a ieşit din gardă.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *