Top Tag

Ultimele stiri

Polițiștii din Cluj protestează ”original” din motive financiare: Ieșim de pe grupurile de Whatsapp și Telegram! Ședință CRUCIALĂ a coaliției la Palatul Victoria – Deciziile pentru români înainte de 1 ianuarie 2023

„Pot confirma că un ofițer de poliție din campus și un ofițer de siguranță din campus au murit astăzi din cauza plăgilor împușcate”, a declarat Bogert pentru CNN.

Președintele colegiului, David Bushman, într-un mesaj pe pagina de Facebook a școlii, a numit împușcăturile drept „tragedie de nespus”.

„Un nou atac fără sens a luat viaţa a doi curajoşi ofiţeri”, a scris pe Twitter preşedintele Joe Biden. „Violenţa prin arme de foc contra forţelor de ordine este josnică şi trebuie să înceteze”. 

Cei doi agenţi ucişi în Virginia, identificaţi drept John Painter şi J. J. Jefferson de preşedintele Universităţii Bridgewater, au intervenit după-amiază după ce le-a fost semnalat un bărbat „suspect” în campus. „După o scurtă discuţie, suspectul a deschis focul şi a tras în cei doi poliţişti”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Virginia, Corinne Geller, într-o conferinţă de presă. El a fugit înainte de a fi arestat. 

Mobilul presupusului atacatorului, Alexander Wyatt Campbell, 27 de ani, rezident în Virginia, rămâne necunoscut. El a fost rănit de glonţ fără ca forţele de ordine în acest stadiu dacă şi-a provocat rănirea sau dacă a fost lovit în timpul unui posibil schimb de focuri cu cei doi agenţi ucişi. El a fost îngrijit la spital înainte de a fi acuzat pentru patru fapte şi închis fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, a indicat Corinne Geller.

Suspectul a fugit după atac

Ofițerii de poliție din campus au răspuns apelului unui bărbat suspect aflat lângă terenul Memorial Hall, în jurul orei 13:20, potrivit Geller. Când Jefferson și Painter au sosit, au avut o interacțiune scurtă cu suspectul, care apoi i-a împușcat pe amândoi și a fugit.

Autoritățile din mai multe agenții din jur au răspuns apelului și au început imediat să caute suspectul, a spus Geller.

„Un bărbat care se potrivea descrierii era localizat pe Riverside Drive, în afara campusului, în orașul Bridgewater”, a spus Geller. „Apoi a trecut prin râu și pe o insulă din râul North”, unde a fost arestat fără alte incidente.

Campbell avea o rană de la schimbul de focuri, care nu pune viața în pericol și a fost tratat la un spital după arestare, a spus Geller. Poliția investighează dacă rana și-a provocat-o el sau a fost rezultatul schimbului de  focuri de armă cu ofițerii campusului.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *