Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Videoclipul, în care miliardarul ceh Radim Passer, la volanul unui Bugatti Chiron de 1.500 CP, arată cum a atins viteza de 417 km/h, a fost postat pe 18 ianuarie, dar a fost filmat în vară. Episodul s-ar fi petrecut pe o porțiune de autostradă cu 3 benzi, între Berlin și Hanovra. 

„Mulți oameni ne-au cerut să împărtășim imagini needitate ale camerei din mașină, așa că am făcut-o. Sperăm să vă bucurați de călătorie – de data aceasta dintr-o perspectivă diferită”, a scris miliardarul în descrierea videoclipului. 

În urma numeroaselor sesizări, poliția germană a fost nevoită să deschidă o anchetă, potrivit agenției dpa, citată de TZ.de.

Chiar dacă inițial argumentul a fost că pe acea porțiune de drum nu sunt restricții de viteză, poliția va invoca faptul că, prin deplasarea cu o viteză atât de mare, șoferul a spus în pericol siguranța traficului și a celorlalți participanți.

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *