Top Tag

Ultimele stiri

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute Metroul din Cluj s-a scumpit cu 35%, valorând 13,69 miliarde de lei! Care este totuși și vestea bună

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, începând cu luna septembrie a anului 2021, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 32 de ani, din Târgoviște, s-ar fi constituit într-un grup organizat, ce ar fi avut ca scop obținerea de foloase materiale, în urma traficului de droguri de risc și de substanțe cu efect psihoactiv.

Ulterior, la acest grup infracțional, ar fi aderat un bărbat, de 31 de ani, din județul Olt, care ar fi avut rolul de a aproviziona gruparea cu astfel de substanțe, cumpărate din București și un alt bărbat, de 34 de ani, care s-ar fi ocupat de preluarea, transportul și remiterea substanțelor către membrii grupării, pentru revânzare.

Alți cinci bărbați ar fi aderat la grup, rolul acestora ar fi fost distribuirea substanțelor, în Târgoviște.

Pentru achiziționarea drogurilor, bărbatul ar fi efectuat plata cu monedă virtuală, iar ceilalți membri ai grupării, beneficiari ai substanțelor achiziționate, ar fi achitat contravaloarea lor prin intermediul unui transfer dintr-o aplicație online.

Prin această modalitate, s-ar fi ascuns circuitul banilor și s-ar fi evitat o întâlnire fizică între membrii grupării. 

Substanțele ar fi ajuns la „beneficiari” prin lăsarea într-un loc prestabilit, de unde erau ridicate ulterior.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 100 de grame de materie vegetală, 24 de țigarete confecționate artizanal susceptibile a conține urme de materie vegetală, peste 4 grame de substanță pulverulentă, 1 grinder metalic, 3 cântare electronice de mare precizie, telefoane mobile, un laptop, tablete, un pistol airsoft, o sabie artizanală, 100 de euro și 8.980 de lei.

 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *