Top Tag

Ultimele stiri

Protecția Consumatorilor Cluj a oprit de la consum produse stricate din Auchan Cluj – FOTO USR PLUS Cluj solicită creșterea burselor elevilor clujeni cu 15%! Consilier local: Se găsesc bani pentru funcționari, însă pentru elevi nu

Gardul metalic va avea o lungime totală de peste 400 de kilometri, de-a lungul frontierei polono-belaruse, iar înălțimea sa va măsura peste 5 metri. Și pentru că este proiectat în sprijinul grănicerilor, zidul va fi prevăzut cu camere de supraveghere și cu detectoare de mișcare.

Today marks the start of construction of the permanent border wall between Poland & Belarus.The wall will be 5.5m tall, stretch over 186km of the border and fitted with electronic surveillance.It”s the largest investment of the Polish Border Guards, at almost €350m. pic.twitter.com/7zHHNBv99p

— Fortress Evropa 🇵🇱 (@FortressEvropa) January 25, 2022

Apărătorii drepturilor omului au criticat dur planul polonezilor. Aceștia se tem pentru viețile migranților aflați în zone de conflict, care nu vor mai putea cere azil politic. Ecologiștii s-au declarat și ei îngrijorați de efectele nocive asupra pădurii de la graniță.

Build that wall! 🇵🇱 pic.twitter.com/SytxweHIPt

— Visegrad 24 🇨🇿🇭🇺🇵🇱🇸🇰 (@visegrad24) January 25, 2022

Mii de migranți au încercat să intre din Belarus în Polonia, anul trecut. Cei mai mulți veneau din Orientul Mijlociu. La apogeul crizei, Polonia a construit baraje de sârmă ghimpată şi a trimis mii de militari în sprijinul grănicerilor, pentru a-i forța pe migranți să treacă înapoi, în Belarus.

Chiar dacă, în ultimele luni, numărul de tentative de trecere ilegală a graniței a scăzut, oficialii polonezi ai Apărării nu au renunțat la planul marelui zid.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *