Top Tag

Ultimele stiri

Premierul Nicolae Ciucă și cancelarul Austriei, discuție despre aderarea României la Schengen, înainte de votul din 8 decembrie Ziua decisivă pentru România. Consiliul JAI supune la vot intrarea în spațiul Schengen

Astăzi, toţi poştaşii din Clapham (sudul Londrei) au mâncat din greşeală negrese cu haşiş şi a trebuit să îi ridic unul câte unul pentru că erau drogaţi”, se spunea în textul videoclipului. 

În imagini se vedea un poştaş care se străduia să împingă căruciorul, în timp ce unul dintre colegii săi striga „Eşti foarte drogat”, după ce a mâncat negrese dintr-un pachet etichetat „Comestibile de Pablo Chocobar”.   

Acelaşi poştaş apare apoi stând pe un scaun, iar un coleg explică: „A mâncat două”. „Am mâncat patru”, îl corectează bărbatul aşezat.   

„Am lansat o investigaţie care va determina dacă trebuie luate măsuri, inclusiv disciplinare”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciului poştal britanic.   

Clapham Postie’s had to call it a day,due to eating 🌿 Brownies 🤣🤣 #claphampostie #edibles pic.twitter.com/1kesZ9PM1g

— TheSuave (@suavec79) February 2, 2022

Negresele proveneau dintr-un colet care nu fusese ridicat de o lună, precizează aceeaşi sursă.   

De asemenea, Royal Mail a subliniat că „reaminteşte întregului personal de livrare procedurile corecte pentru trimiterile fără adresă de livrare sau de retur.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *