Top Tag

Ultimele stiri

Vremea 2 octombrie – Temperaturile se schimbă radical – Cod galben de furtuni în mai multe regiuni din țară Sărbătoare 2 octombrie – Cruce cu roșu în calendar – Zi mare pentru credincioșii din România

Întregul incident ar fi avut loc în incinta primăriei din comuna Breasta. Cei doi membri USR, Sorin Baciu și Roberto-Gabriel Ciocă, au mers la primar pentru a vedea pe ce a cheltuit acesta banii instituției.

La plecare, ar fi fost loviți de apropiații primarului, deranjați că au îndrăznit să pună întrebări și să filmeze incidentul.

Într-o postare pe pagina de facebook, USR anunță că a depus plângere la poliție. Totodată, partidul solicită social democraților să ia măsuri față de primarul doljean.

“Membru USR Breasta, agresat fizic de acoliții primarului PSD al comunei.

Ieri, colegul nostru Baciu Sorin împreună cu Cioică Roberto-Gabriel, ambii locuitori al comunei Breasta, Dolj, au fost agresați fizic de acoliții primarului PSD, Ion Vizitiu.S-a întâmplat după ce au mers la primar pentru a solicita transparență în primărie.La plecare, au fost loviți de apropiații primarului, deranjați că au îndrăznit să pună întrebări și să filmeze pe spațiul public.Astăzi va fi depusă plângere penală la poliție.Atunci când politicienii din USR cer transparență, demască hoția și opresc tunurile transpartinice, vechii politicieni reacționează prin violență. Doar în ultima lună s-a întâmplat la Mogoșoaia și Brașov, astăzi se întâmplă la Breasta.Solicităm PSD să ia măsuri împotriva primarului, iar autoritățile să își facă treaba cât mai repede, să identifice agresorii și să îi sancționeze.USR nu va da înapoi și va lupta cu toată forța pentru o politică a bunului-simț, în care respectul să fie lege”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a USR. Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *