Top Tag

Ultimele stiri

Premieră medicală europeană la Cluj: A fost extirpată o tumoră renală de 10 cm extinsă la nivel cardiac VIDEO/FOTO – Coloane de lumină pe cer, la Belgorod, lângă granița cu Ucraina: Rușii au crezut că Rusia a folosit „cele mai recente arme”

Medicul de familie este acuzat de luare de mită, fals informatic şi înşelăciune, fiind implicat într-o reţea de vaccinări fictive.

Din primele informații, întreaga “operațiune” a fost pusă la punct împreună cu doi complici, angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Grav este faptul că de “serviciile” medicului au beneficiat copii, avocaţi şi oameni de afaceri din Prahova. Vorbim despre peste 40 de persoane care s-au vaccinat fictiv în schimbul unor sume de bani.

Ancheta în acest caz a fost demarată în toamna anului trecut, când au apărut informaţii cu privire la o reţea de asistenţi medicali care cooptau cetăţeni dispuşi să plătească importante sume de bani pentru a intra în posesia documentelor care să ateste vaccinarea anti-COVID fără ca aceștia să participe însă efectiv la actul medical.

În schimbul documentului primit, oamenii trebuiau să scoată din buzunar între 500 și 800 de lei.

Cei mai mulţi dintre vaccinaţii fictiv au recunoscut fapta, inclusiv medicul de familie. Acesta a fost plasat în control judiciar, restul persoanelor implicate fiind cercetate în stare de libertate. 

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *