Top Tag

Ultimele stiri

MIG-uri alimentate cu kerosen de proastă calitate s-au stricat în 8 unităţi militare! Cum a fost înșelată Armata Română Noi reguli la examenul pentru permisul auto: Proba practică (orașul) ar putea fi susținută și cu examinatori autorizați

Sunt trei zodii care pun alte relații în pericol, pentru a afla sau a oferi iubirea adevărată. 

Gemeni

Femeia Gemeni este plină de calități: este inteligentă, copilăroasă, stilată, sexi, are simțul umorului, iar dacă nu excelează la capitolul frumusețe, știe să facă orice bărbat să fie înnebunit după ea, dacă își propune acest lucru.

Este genul de femeie din zodiac care sparge casele, însă nu pentru un moft al ei, din orgoliu sau doar pentru că poate. Nu, nu este o Jolene, ci este o femeie sensibilă în fața iubirii. Intențiile ei sunt din cele mai corecte: este conștientă că iubirea adevărată nu vine decât o singură dată în viață și nu are de gând să fie spectatoarea propriei ratări pe plan emoțional.

Săgetător

Femeia Săgetător este probabil una dintre cele mai sensibile reprezentante ale zodiacului. Cu greu poate rezista tentației… de a face bine. Poate părea ciudat, însă femeia Săgetător caută să fie salvatoarea tuturor, să ajute cât mai multă lume, scrie divahair.ro. Este însuflețită de idealuri cum ar fi pacea în lumea, combaterea foametei, alinarea durerilor fizice și sufletești.

Este un spirit caritabil, însă această caritate se poate răsfrânge, în mod negativ, asupra altor persoane. 

Vărsător

Femeii Vărsător îi plac provocările și vrea să ofere iubire tuturor bărbaților care se simt atrași de ea, chiar dacă se întâmplă ca aceștia să fie însurați. Este foarte dornică să arate cum poate iubi ea și ce fericire ascund dezmierdările brațelor ei.

De aceea nu rezistă să nu împărtășească asta domnilor. Este un orgoliu personal al ei să fie admirată și lăudată pentru modul în care poate oferi afecțiune. De altfel, aceasta este trăsătura cu care îi place să se laude și de care este cea mai mândră. Este un real mister pentru cei din jur, ascunde multe enigme și este greu de descifrat, imposibil de înțeles.

Ultimele Stiri | Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *